ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Για να μπορέσει μια επιχείρηση
να χρησιμοποιήσει την ψηφιακή σήμανση απαιτείται
ο παρακάτω εξοπλισμός:

1) Σύνδεση internet & ασύρματο δίκτυο Wifi
2) Οθόνη ή οθόνες TV με θύρα USB και είσοδο HDMI.
3) Master Box


Το Master Box είναι ένας μίνι υπολογιστής, που χωρίς κανένα άλλο πρόσθετο εξοπλισμό, προβάλλει στην οθόνη της tv τις πληροφορίες για τις οποίες έχει προγραμματιστεί. Και αυτό χωρίς να απαιτείται η χρήση πληκτρολογίου, ποντικιού ή οθόνης Η/Υ, αφού είναι εντελώς αυτόνομο και προβάλλει αυτόματα το περιεχόμενο της παρουσίασης. Το Master Box που συνδέεται στην τηλεόραση και τροφοδοτείται με ρεύμα από αυτή ( θύρα USB TV), προβάλλει μέσω HDMI την οθόνη πληροφοριών ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη.

Το Master Box προγραμματίζεται και διατίθεται από την εταιρεία μας και με την παραλαβή του είναι έτοιμο για χρήση. Ο χρήστης μέσα από το λογαριασμό του, μέσω ενός υπολογιστή ή tablet, επιλέγει τη λίστα αναπαραγωγής (playlist) που θα προβάλει το Master Box. Οι playlists δημιουργούνται εύκολα μέσα από το λογαριασμό του, χωρίς περιορισμό, χρησιμοποιώντας τα προκαθορισμένα διαφημιστικά spots.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δημιούργησε τις δικές σου playlist χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα spots που η PROώθηση σου παρέχει. Επιλέγοντας τα επιθυμητά spots, τα μεταφέρεις στον πίνακα χρονοπρογραμματισμού με drag&drop και καθορίζεις εσύ το χρόνο και τη διάρκεια προβολής τους. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς δυναμικές λίστες προβολής ανάλογα με τις διάφορες απαιτήσεις.

Η PROώθηση σου δίνει τη δυνατότητα παρέμβασης στα έτοιμα spots. Με τη λειτουργία “upload files” ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες και τα επιθυμητά κείμενα και άλλαξε τη μορφή του spot ανά πάσα στιγμή.

Στην PROώθηση μπορείς να δημιουργήσεις απεριόριστες playlists και να επιλέγεις εσύ που θα παίξει τι αλλά και τη διάρκεια προβολής του περιεχομένου της κάθε τηλεόρασης. Κάθε χρήστης έχει τη δική του βιβλιοθήκη spots και μπορεί εύκολα, ακόμα και απομακρυσμένα, να διαχειρίζεται όλες του τις διαφημίσεις.

Όλα τα spots της PROώθησης έχουν υλοποιηθεί με τεχνολογία HTML5 & CSS3. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το δικό σου διαδραστικό περιεχόμενο αλλά και να έχεις online live ενημέρωση των δεδομένων.

Πρόσθεσε στα spots σου χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό όπως τα νέα, ο καιρός, tips, ζώδια κ.α. Αύξησε την ελκυστικότητα του περιεχομένου και τράβηξε την προσοχή του πελάτη ακόμα περισσότερο. Μόνο με την PROώθηση συνδυάζεις τα διαφημιστικά σου μηνύματα με ενημερωτικό και χρήσιμο για τους καταναλωτές περιεχόμενο.

© 2018. All Rights Reserved. Powered by PROothisi.