Εύκολο στη χρήση

Χρησιμοποιώντας την PROώθηση, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε tablet ή τηλεόραση σε μια πλατφόρμα διαφήμισης. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το δικό σας κανάλι διαφήμισης σε μικρότερες ή μεγαλύτερες οθόνες. Όλο το περιεχόμενο στη συσκευή μπορεί να διαχειρίζεται online, πράγμα που σας επιτρέπει πρόσβαση στην playlist από οπουδήποτε. Χάρη στο εύκολο λογισμικό ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες έχουν επιτυχία.
Έτσι λειτουργεί η ψηφιακή διαφήμιση σήμερα.

Πρόσθετος χρόνος και έξοδα για την επιχείρησή μου

Ως ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων, πρέπει να δείχνω συνεχώς στους πελάτες μου τις νέες παραλαβές. Σε περιόδους εκπτώσεων πρέπει να έχω παραγγείλει τα αυτοκόλλητα των προσφορών και των ειδικών τιμών και αυτά να τοποθετηθούν στη σωστή κάθε φορά θέση. Επιπλέον, το στοκ εμπόρευμα είναι δύσκολο να προβληθεί στον περιορισμένο χώρο της βιτρίνας και θα πρέπει συνεχώς να αλλάζω τα ρούχα που φαίνονται σε αυτή.

Και μετά έμαθα για την PROώθηση

Ένας φίλος, μου πρότεινε την PROώθηση, την οποία χρησιμοποιεί και ο ίδιος στην επιχείρησή του. Από το σπίτι επιλέγω τι θα προβάλλεται στην τηλεόραση στο κατάστημά μου και μέσα από το λογαριασμό μου η διαχείριση του περιεχομένου είναι πανεύκολη. Στον πίνακα χρονοπρογραμματισμού καθορίζω τη διάρκεια αλλά και το διάστημα που θα προβάλλεται καθετί.

Εύκολα και γρήγορα μπορώ να δείξω όλες τις νέες μου παραλαβές

Το στοκ εμπόρευμα προωθείται άμεσα και πλέον μπορώ να ρευστοποιήσω ακόμα και κομμάτια που δεν μπορούσαν να είναι στη βιτρίνα. Ακόμα και μια προσφορά τελευταίας στιγμής εμφανίζεται στην οθόνη και μπορούν όλοι να ενημερώνονται για τις «ευκαιρίες ημέρας». Στις εκπτωτικές περιόδους δε χρειάζεται πλέον να τυπώνω και να κολλάω αυτοκόλλητα στη βιτρίνα αφού η PROώθηση είναι πλέον ο ψηφιακός πωλητής μου. Η PROώθηση δουλεύει για μένα όλο το 24ώρο ακόμα και όταν το κατάστημα είναι κλειστό.

Με την PROώθηση εξοικονομώ περισσότερο χρόνο για την επιχείρησή μου

Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να προγραμματίζω το περιεχόμενο προβολής για τους πελάτες μου. Συνεπώς, η PROώθηση μου εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο που μπορώ να αφιερώνω σε σημαντικά πράγματα αλλά και χρήματα που μπορούν να επενδυθούν διαφορετικά. Δε χρειάζεται να σπαταλάω πλέον χρόνο για να αλλάζω συνεχώς τη βιτρίνα μου ή να ξοδεύω χρήματα σε αυτοκόλλητα και εκτυπώσεις.
Και όλα αυτά με πολύ προσιτό κόστος μέσω της ψηφιακής σήμανσης.
Είναι η τέλεια λύση για μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένο budget, όπως η δική μου.

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η PROώθηση αλλάζει τη μορφή της προβολής & προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Συστήνει ένα νέο μοντέλο επικοινωνίας και διαφήμισης που θα προσφέρει στην επιχείρησή σας:

Μειωμένα Έξοδα

Μειωμένα διαφημιστικά έξοδα μέσα από την επαναλαμβανόμενη χρήση του διαφημιστικού χώρου και την ενημέρωση του περιεχομένου, χωρίς να προκύπτουν επιπλέον έξοδα εκτύπωσης.

Εμπειρία Καταναλωτή

Βελτιώνει την εμπειρία του καταναλωτή, προσφέροντας ζωντανή πληροφορία με άμεσα μηνύματα καθώς και ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Επιπρόσθετοι Πόροι

Δημιουργεί επιπρόσθετους οικονομικούς πόρους από την παραχώρηση / πώληση διαφημιστικού χώρου σε προμηθευτές και άλλες επιχειρήσεις.

Αύξηση Πωλήσεων

Η ψηφιακή διαφήμιση τονώνει την εικόνα της επιχείρησης, ενισχύει την εμπιστοσύνη και την εμπειρία του καταναλωτή, και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αγοραστικής επιθυμίας και των πωλήσεων.

H PROώθηση απευθύνεται σε:

Kαταστήματα
Εστίαση
Υπηρεσίες
Ιατρεία
Δήμοι
Τράπεζες

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ;

Σας συστήνουμε ένα νέο μοντέλο επικοινωνίας και διαφήμισης που θα
προσφέρει στην επιχείρησή σας κέρδη σε όλους τους τομείς.